dijous, 3 de desembre del 2009

Jclic


El nostre Jclic és un conjunt de jocs didàctics i educatius adreçats a nens de P4 i P5 on l’objectiu es aprendre una sèrie de continguts relacionats amb la roba, com per exemple : la roba que es poden posar en les diferents estacions, els noms de la roba, com vestir-se correctament i l’ordre que poden seguir.

Les imatges que hem utilitzat per a la creació del nostre Jclic hem volgut que fossin molt llampants i maques per cridar l’atenció dels nens i d’aquesta manera prestar més atenció i així aprendre els conceptes que volem que insereixin en la seva vida quotidiana.

Els nostres jocs i els seus objectius són els següents:

-Troba les parelles: la finalitat d’aquest joc és fer un treball memorístic amb les diferents peces de la roba.

-Relaciona amb el Teo: aquest, per altre banda, la finalitat és trobar una peça de roba en concret en la imatge corresponent.

-L’Edu es vesteix: es un joc lúdic per aprendre a seguir l’ordre correcte alhora de vestir-se, on afegim la veu de l’acció seleccionada.

-Les estacions, és un altre tipus de joc que alhora que treballem la roba, estem aprenent a quina estació de l’any corresponen.

-Trencaclosques: són les activitats més dinàmiques i alhora estan treballant la percepció de l’espai i l’ordre de les coses. Al finalitzar el trencaclosques correctament apareix la veu en off del nom de les peces de roba que apareixen.

-I un últim joc que hem proposat és un joc que serveix per aplicar els objectius del joc de l’Edu es vesteix on han de fer clic per ordre els passos a seguir alhora de vestir-se.

Aquí teniu el nostre Jclic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada